Om Bevegelsesklinikken

Vårt team i Bevegelses som smiler til kameraet.

Hvem er vi, og hva gjør vi?

På Bevegelsesklinikken så jobber det to manuellterapeuter og én fysioterapeut.

Vi undersøker og behandler alle typer muskel- og skjelettplager. Vi har mye erfaring med rehabilitering av skader, forebygging av skader og behandling av smerter.

Alle som jobber ved Bevegelsesklinikken er autorisert helsepersonell, og våre manuellterapeuter er også primærkontakter. Dette betyr at de kan sykemelde, henvise til radiologiske undersøkelser (røntgen, MR, CT), henvise til fysioterapeut og henvise til spesialister (nevrolog, ortoped, kirurg).

Du kan ta direkte kontakt med klinikken for å bestille time, og trenger ikke henvisning fra fastlege.

Hos Bevegelsesklinikken fikk jeg god behandling og hjelp etter hofteoperasjon. Terapeutene var virkelig interessert i hva jeg ønsket å få til, og har hjulpet meg nå mine mål! - Kvinne 69

Vi er opptatt av å være nøye i våre undersøkelser og vår behandling. For å sikre at vi gir best mulig behandling og oppfølging, så er vi opptatt av at våre behandlingsvalg vurderes ut ifra et kunnskapsbasert ståsted. Vi holder oss oppdatert på den nyeste forskningen, og bruker denne sammen våre egne og pasienters erfaringer for å best mulig skreddersydd behandling til hver enkelt pasient.

Bevegelsesklinikken hjalp meg å gjennomføre mitt første halvmaraton. Tidligere hadde jeg smerter ved løp over 2,5km, nå har jeg gjennomført 21,1km! Øvelser og treningsplanlegging var det som skulle til for meg!"
-Kvinne 41 år
- Bjerkreim
Hos Bevegelsesklinikken fikk jeg god behandling og hjelp etter hofteoperasjon. Terapeutene var virkelig interessert i hva jeg ønsket å få til, og har hjulpet meg nå mine mål!
Kvinne, 69år
- Vikeså
Ryggplagene gjorde meg usikker på om noe var alvorlig galt. Terapeuten på Bevegelsesklinikken gjorde en grundig undersøkelse og fikk behandlet plagene mine og jeg kunne gå tilbake til jobb!
Mann, 55 år
- Vikeså